VIP-TRAJECT, live stemcoaching gecombineerd met online training

Als het misgaat met je adem

Dit is het moment. Eindelijk heeft ze het podium om voor het MT haar verhaal te doen. Het gaat niet lekker. Ze heeft een heel droge mond. Haar stem kraakt en piept. Er gebeurt iets heel angstaanjagends: het lijkt alsof ze zichzelf ziet van een afstandje. Ze voelt zich duizelig en haar handen tintelen. Ze neemt zich voor om nooit nooit nooit meer een presentatie te geven.

In een opwelling komt ze bij mij. 

Ik kan haar uitleggen wat er met haar ademhaling is gebeurd zodat deze verschijnselen ontstonden. Het komt door net iets te veel en hoog inademen, en net niet genoeg uitademen. Hyperventilatie kan heel ongemerkt ontstaan.  Dit is geruststellend voor haar. Ze is dus niet gek en lijdt niet aan een ernstige kwaal. We oefenen met vrij en luid spreken terwijl ze het uitademen in de gaten houdt. Ook praten we over haar expertise, haar status in het bedrijf, haar plaats in het MT. Haar gevoel voor regie keert terug, zowel over haar adem als over haar carrière.

Wil je me leren kennen voordat je met me in zee gaat? Abonneer je op mijn filmpjes.

Ik maak bijna elke week filmpjes met actuele stemmen, vreemde stemmen, irritante stemmen, magische stemmen...

VIP-traject

Je tijd is kostbaar en dit is een blijvende investering in je optreden, uitstraling en effectiviteit. Daarom kies je voor doelgerichte individuele coaching in combinatie met 'vrij spreken in 8 weken' , als oefenboek, stappenplan en naslagwerk.

Je kunt een doorlooptijd van 3 maanden aanhouden.

ROADMAP VIP-traject

Doorlooptijd gemiddeld 12 weken

Week 1 en 2

Voorbereiding, zelfstudie met

les 1 Inventaris, Wat straal jij uit en wat vind je van de uitstraling van  bekende iconen?

les 2 Je ervaart het effect van een los lichaam op een volle klank

Week 3 en 4 

Coaching sessie 1: Uitwerken wensen, stemanalyse

les 3 Je ontwikkelt variatie in je toonhoogte met je stembanden

les 4 Je leert wat je adem voor je kan doen

les 5 Je ontdekt de warmte en diepte in je stem met resonans

Week 5 en 6

Coaching sessie 2: stemtechniek en focus op de situaties die er toe doen

les 6 Wil je dichtbij zijn of zoek je distantie? Timbre en toonhoogte

les 7 Ben je energiek of juist rustig? Luidheid en snelheid

Week 7 en 8

Coaching sessie 3 en 4: effectief stemgebruik, lastige gesprekken, presentaties

les 8 Ben je regisseur of ga je mee met de flow? Beïnvloeding

les 9 (Geheime bonusles. Wat doet je stem als je gaat zingen…..)

vervolg

Coaching sessie 5: Wat vind je van de veranderingen in je gesprekken, presentaties en vergaderingen?   Toekomst plan

stemtechniek met Elizabeth Ebbink

VIP TRAJECT

  • Volledig individueel coaching traject
  • Alles van online training 'Vrij spreken in 8 weken'
  • € 1295,00 (vrij van BTW)
  • NB Tijdelijk voor de speciale prijs van € 1099,00 (vrij van BTW)

stemtraining met elizabeth

"


De online video lessen geven structuur, ik kan terugzoeken en oefenen hoe de stem werkt of wat je bereikt met hoogte en laagte. En in de live coachingsessies krijg je directe feedback, en dan kun je oefenen met je eigen stem. De structuur van de lessen is erg handig, het is een mooie aanvulling. Ik merk nu dat ik zekerder ben over mijn stem. Wanneer ik nu merk in een bepaald gesprek dat mijn stem klein wordt kan ik snappen waarom het gebeurt en ik kan het veranderen. Het traject heeft me zekerheid gegeven over mijn stem en mijn optreden.

Gaytrie Hanoeman

Risk manager bank


Ik ben vandaag getrakteerd op maar liefst drie boze klanten, en ik heb ze alle drie geholpen zonder zelf in onvrede te raken, bij één klant was ik zelfs ontroerd toen er een omslag kwam!    (en ik heb daarbij ook het stemgebruik een keer gespiegeld en was verbluft over het resultaat); dankjewel Elizabeth!

Marcel K.

Bancaire Klantcontacten

"


Ik kijk zeker met tevredenheid terug op de sessies. Ik heb ze als inspirerend en leerzaam ervaren. Dat heerlijke gevoel als mijn stem vrijuit klinkt, als de A zomaar naar buiten vliegt en in de ruimte resoneert. Dank je wel daarvoor. Ik heb genoten van de manier waarop je je kennis en kunde met me hebt gedeeld, je humor en lichtheid en natuurlijk van je warme, diepe stem. Ik vond het leuke, speelse, leerzame ontmoetingen. 

Het is fijn dat dat ik door de stemtraining een uitbreiding van mijn stem repertoire heb gekregen, ik heb nu tools in handen om te variëren met mijn stem, om er mee te spelen, om mijn hele stembereik te gebruiken. Als ik wil kan ik laag en diep spreken, als ik wil kan ik hoog en levendig spreken. Het lukt nog niet altijd zoals ik graag wil, maar ik weet nu dat ik het kan. Kom graag nog eens bij je terug om het geleerde op te frissen. 

PS dank voor je boek; het is verrassend wat je allemaal over een stem kunt vertellen


Dorothé Huijsmans
Coach voor hoogbegaafde adolescenten

"


De stemtraining was voor mij een hele bijzondere ervaring. Allereerst de techniek en de professionaliteit waarmee ze haar ding doet. Ze weet waar ze het over heeft en dat straalt ze ook uit. De analyses zijn perfect, in elk geval waar het mij aanging. En ook practisch: ik kan er echt wat mee! Ook de volledigheid en de zorg waarmee ze het allemaal doet. Ze is heel intensief met je bezig. Maar vooral zijn het de blijheid en het enthousiasme die de training energie en inhoud geven. Daar komt de artieste in haar boven. Ik vond het absoluut de moeite waard.


Peter Willemse

Interim manager