LIGT HET AAN JE STEM ?

Ja, graag het luisterboek!

Hoe jouw stem je meest effectieve beïnvloedings-instrument wordt

Ken je dat knagende gevoel dat je kansen misloopt omdat je stem niet goed overkomt? Dat je werk met een andere stem beter zou gaan?

Je probeert ertussen te komen, maar je mooie voorstel wordt achteloos van tafel geveegd. Of erger, een ander gaat er mee vandoor.

Je wordt er cynisch van, moe, geïrriteerd. Het heeft allemaal toch geen zin.


Wat zou je ervan vinden als mensen met plezier naar je luisteren? Als je stem moeiteloos overtuigt? Als je vanzelf je luisteraars krijgt waar je ze hebben wilt? Zou dat je werk leuker en beter maken?


Ik leer je hoe je met je stem stuurt zonder te dwingen. Ik doe dit met behulp van de stemdimensies hard-zacht, hoog-laag, scherp-hees en snel-langzaam. De 175 YouTube-voorbeelden van bekende stemmen van Annechien Steenhuizen, Erik Dijkstra tot Ben van de Burg laten zien:

  • Hoe je stem zorgt voor warmte, autoriteit en betrouwbaarheid, zelfs als je bescheiden bent
  • Hoe je de ‘ear openers’ inzet waarmee je de aandacht van elke luisteraar vasthoudt
  • Hoe je met je stem haast magisch motiveert, verbindt en inspireert

Ik help zakelijke sprekers om hun stem optimaal te gebruiken.  Van mijn vorige boek Ik hoor het aan je stem werden meer dan 10.000 exemplaren verkocht.

QR'S UIT HET BOEK VOOR DE LUISTERLEZERS

Hier de lijst van alle 175 video's met stemvoorbeelden uit het boek

Voor luisteraars zijn HIER de besproken video's te vinden.


Artikel in AD over 'Ligt het aan je stem?'

Wat staat je te wachten in het boek ?

Al lekker met lezen beginnen: bekijk dan de inleiding en hoofdstuk 8 over snel en langzaam spreken met de  SNEAK PREVIEW  en de SAMENVATTING Alle hoofdstukken van 'ligt het aan je stem' samengevat. Je weet dan precies wat je koopt

Bestel hier je eigen exemplaar op bol.com of managementboek.nl

Het luisterboek heb ik zelf ingelezen in de luisterboekstudio, de Audiobook Factory in Utrecht Dat was weer een avontuur op zich! De studio is een verzameling geluidsvrije inloopkasten.

En het ontspannen voorlezen van je eigen tekst... Dat is een uitdaging! Je wilt direct van alles veranderen namelijk. 

De feestelijke boekpresentatie bij Uitgeverij Boom aan de Prinsengracht in Amsterdam. Ik ontvang hier het eerste exemplaar van uitgever Elke Vergoossen