29. ik wil dat jij wilt wat ik wil: impact!

dwingen werkt niet

Vanaf vandaag kan je mijn podcasts en stemtips beluisteren via soundcloud, itunes en spotify. Op de fiets, in het bos, in de auto: OVERAL ben ik bij je. Je kan je abonneren…
Maar als je me liever ook ziet: ik blijf ook op youtube.

Om gelukkig te zijn is het volgens mij nodig dat je mee telt, dat je invloed hebt, dat je woorden aankomen. Of je nu aan een bed staat, in een winkel, voor een groot publiek of met een hond op de heide. Het is belangrijk om gehoord te worden, maar de valkuil is dat je te veel kracht, spanning, macht wilt gaan gebruiken. Als je wilt dat de luisteraar jouw mening laat binnenkomen is niet dwingen maar  uitnodigen de juiste manier. Je mantra is: ik ben benieuwd hoeveel van mijn boodschap ik kwijt kan… 

Plaats een reactie