ELIZABETH EBBINK

          STEMTRAINER 

          OPERAZANGERES

          PSYCHOLOOG 

Elizabeth Ebbink is psycholoog (UVA) en operazangeres (Rotterdams Conservatorium). Ze heeft nu 35 jaar ervaring met het werken met stemmen. Als sopraan heeft ze tien jaar gezongen bij De Nederlandse Opera, en als solist werkte ze mee aan allerlei concerten en vrije producties. Met haar achtergrond in het theater en als zanglerares heeft ze expertise in de techniek van de stem, maar ook in de techniek van het overbrengen. Daarvoor schept ze een sfeer van moed en vertrouwen, waarin het een avontuur wordt om nieuwe stappen uit te proberen. Met  Evoicetraining brengt  Elizabeth Ebbink nu al meer dan 15 jaar stemmen van allerlei pluimage in beweging.  Ze werkte met bestuurders, advocaten, leraren, performers, en ook met een paardentrainer, een schapenfokker en een verlegen kroegbaas. 

BOEK

In 2011 schreef ze “ik hoor het aan je stem” (Nieuw Amsterdam), een boek dat 6 drukken mocht beleven en verkrijgbaar is bij de online boekhandels.
Het boek gaat over de invloed van stemmen. Wat doen ze met ons? Wie vinden we lief, spannend, opgefokt, expert of weerzinwekkend? En waarom? Wat is het verschil tussen mannen- en vrouwenstemmen. Hoe kan je stem je helpen om beter binnen te komen? Met het uitkomen van het boek heeft Elizabeth veel tv- en radio optredens gedaan, te zien op : https://elizabethebbink.nl/website/media/

ZINGEN

Vaak willen mensen haar  zangstem ook horen. "Zingen vind ik heerlijk, maar mijn laatste seizoen bij De Nederlandse Opera (nu de Nationale opera) was 2003-2004, en ik studeer al jaren niet meer. Hier toch een paar filmpjes. Want: Ik vraag jullie om uit je comfort zone te stappen, dus dan ga ik dat ook maar doen. Deze filmpjes heb ik gemaakt voor Pasen 2020 en 2021."

ELIZABETH WERKT SAMEN MET UITEENLOPENDE PARTNERS


Partners

www.academievoorleiderschap.nl Avicenna, topinstituut voor leiderschapsontwikkeling
www.speaktoinspire.nl (Huib Hudig, speech trainingen)

www.robin-stevens.nl (NLP opleidingen in Nijkerk) 
www.savonijetraining.nl (senior consultancy trainingen)
www.valkenburgtrainingen.nl persoonlijk profileren

www.ntinlp.nl nlp opleidingen in Limmen

www.evoicetraining.nl alle online trainingen 

www.elizabethschildert.nl  (Elizabeth Ebbink als Schilderes)


Elizabeth is prefered supplier voor KPMG